IMPRESSIE

Restaurant Bali James staat bekend om haar uitgebreide rijsttafels en diverse authentieke Indonesische gerechten in het centrum van Breda. Krijg hier een impressie van de rijsttafel en de daarbij horende verschillende Indonesische gerechten die wij stuk voor stuk met zorg en liefde voor u bereiden in ons restaurant in Breda. Geniet samen met uw gezelschap van een heerlijk buffet van Indonesische gerechten.

Verschillende, authentieke Indonesische gerechten in Breda

Indonesian Restaurant Bali James heeft koks met passie in dienst die diverse Indonesische gerechten voor u klaarmaken in het centrum van Breda. U geniet hier niet alleen van een uitgebreide rijsttafel, maar ook van een verrukkelijk à la carte menu. De diverse en authentieke smaakcombinaties van de Indonesische keuken komen heel goed tot hun recht in de gerechten in ons restaurant in Breda. U waant uzelf vanaf binnenkomst echt even in Indonesië. Met mooi weer openen wij onze prachtige terrastuin, zodat u zo lang mogelijk geniet van de zonnige dag. Het Indonesische gevoel in Breda wordt compleet gemaakt wanneer ons gedreven personeel verschillende, authentieke gerechten voor u serveert.

Voor lunch, diner, afhaal en catering

Bekijk de verschillende menu’s met een ruim aanbod aan diverse Indonesische gerechten voor lunch of diner in Breda. Wij staan ook direct voor u klaar als u uw bestelling wilt komen afhalen of wilt laten thuisbezorgen. U bereikt ons Balinees restaurant in Breda dagelijks van 15.00 uur tot 22.00 uur, zodat u iedere dag een divers, authentiek buffet van Indonesische gerechten kunt proeven. Tevens kunnen wij uw bijzondere gelegenheid cateren. Ook hiervoor staan wij dagelijks voor u klaar.

Reserveer eenvoudig uw tafel

Kunt u niet wachten om de verschillende Indonesische gerechten te proeven in ons restaurant in Breda? Reserveer dan uw tafel door ons te bellen via 076 – 521 32 06 of door ons reserveringsformulier in te vullen en geniet van ons buffet van Indonesische gerechten. U wordt dan direct verder geholpen. Heeft u geen haast? Dan kunt u ervoor kiezen om ons een e-mail te sturen via balisari@gmail.com. Een heerlijk moment samen uit eten in Breda – wij zien u graag in ons restaurant!

Reserveer nu uw tafel

Start typing and press Enter to search